Львівські перевізники оплатили перші штрафи за невипуск автобусів на маршрути

5827 1
Перевізники сплатили по 3 400 грн штрафу.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Четверо львівських перевізників сплатили перші штрафи за невипуск автобусів на маршрути. Скан-копії відповідних квитанцій про оплату Tvoemisto.tv отримало у відповідь на інформаційний запит в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: Комунальне АТП запустить великі автобуси ще на декілька маршрутів. Перелік

Штрафи, що стосуються невипуску автобусів на маршрути №22, №44, №26, №11 та №4А, становлять 3 400 грн. Їх оплатили ТзОВ «Фіакр Львів», ПАТ «АТП-14630», ТзОВ «Міра і К» та ЛК «АТП-1» відповідно. 

У коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі ЛМР повідомили, що управління транспорту знову оштрафувало перевізників, утім причину та маршрути поки що не уточнили. Роботу перевізників моніторять через додаток UA.GIZ TREK, до якого мають доступ наразі лише працівники управління транспорту.

Читайте також: Львівські перевізники готові возити пенсіонерів безкоштовно за умови подорожчання проїзду

Нагадаємо, що 26 жовтня у Львові відбувся конкурс на автобусні перевезення, після якого із перевізниками підписали нові постійні договори на 5 років, що передбачають штрафи за невипуск автобусів. Крім цього, управління транспорту зможе розривати договори з перевізниками, якщо ті впродовж трьох днів на місяць випускатимуть на маршрути менше 80% автобусів від передбачених у договорі.

Вікторія Ейсмунт

Скан-копії надали в управлінні транспорту ЛМР 


Читайте також:
27 Грудня, 2018 14:42
Євген +! "Міру" треба штрафувати не на 3 400, а на 34 000 за їх 40-й "маршрут"!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!