Львівські правоохоронці повідомили про підозру військовим рф за звірства на Київщині

1483 0
Спецслужба на Львівщині встановила та повідомила про підозру ще двом російським військовим, які чинили нелюдські злочини проти мирного населення.

Слідчі Служби безпеки України проводять розслідування щодо російських «асвабадітєлєй», які чинили звірства над людьми на Київщині. Спецслужба на Львівщині встановила та повідомила про підозру ще двом російським військовим, які чинили нелюдські злочини проти мирного населення. Серед жертв були жінки та малолітні діти.

За інформацією слідчих, на початку березня загарбники окупувалив с. Бузова Бучанського району. Вони нахабно вторглися в один із приватних будинків, знущались над українцями та погрожували розправою. Військові країни-агресорки жорстоко поводились із дітьми.

Читайте також: Про що не можна писати в месенджерах під час війни. Пояснення РНБО

«Також не обійшлося без звичної для них справи – мародерства. Орки забрали усі цінності, якими володіли постраждалі та кошти – майже 2 млн в гривневому еквіваленті», – йдеться у повідомленні управління СБ України у Львівській області.

Наразі двом фігурантам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Спецслужба продовжує викривати загарбників, які незаконно вторглися на територію України та чинять звірства проти мирного населення.

Нагадаємо, що Служба безпеки України запустила два нових чат-боти у Телеграмі для ідентифікації зрадників і мародерів. Із їхньою допомогою кожен громадянин зможе оперативно допомогти українській спецслужбі викрити злочинців. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!