Львівські школи масово йдуть на карантин. Перелік

21578 0
Карантин триватиме до кінця тижня.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Від завтра, 4 лютого, 17 львівських шкіл призупиняє навчання через велику кількість хворих дітей на грип на ГРВІ. Про це під час брифінгу повідомила керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Управління освіти отримало від керівників навчальних закладів відповідні заяви. Зокрема йдеться про школи: №43, №44, №78, №47, №1, №22, №30, №87, №54, №40, №66, №81, початкові школи №4 та «Дзвіночок», ліцей «Лідер». Окрім цього, карантин продовжили у школах №33 та №53 через низьку відвідуваність. Це, за словами Зоряни Довганик, прбилизно 20% від загальної кількості шкіл у Львові. Також, як відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, від завтра закривають і школу-гімназію міжнародних відносин імені Василя Стуса. 

Карантин триватиме до кінця тижня. Ситуацію будуть моніторити в управлінні освіти, а відновити навчання планують із понеділка, 10 лютого. Відпрацювати пропущене навчання пропонують шляхом ущільнення матеріалу.  

Додамо, що в дитячих садочках ситуація із відвідуваністю набагато краща: тільки 7% дітей не відвідують дитсадки.

Читайте також: МОЗ видало рекомендації щодо нового коронавірусу

Нагадаємо, що сьогодні, 3 лютого, продовжили карантин у школах №33 та №53 через низьку відвідуваність. Заклади закрили ще у четвер, 30 січня. Також на Львівщині через грип та ГРВІ призупинили навчання у 185 школах та одному садочку. У більшості випадків – це Золочівський район. Загалом же на території Львівської області епідпоріг захворюваності на грип не перевищений.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!