Політична реклама

Львівські школярі вчитимуться в кінотеатрах

1733 0
Школярам Львова проведуть альтернативний урок історії у кінотеатрах.

У Львові розпочався весняний сезон проекту «Урок пам’яті». Для десятикласників проведуть альтернативний урок новітньої історії України в кінотеатрах міста, -повідомили сьогодні у прес-службі Львівської міської ради.

У квітні-травні школярам показуватимуть документальний фільм «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919–1939». Першими переглянули кінострічку учні загальноосвітніх шкіл Сихівського району.

Перегляд документальних фільмів «Срібна земля» та «Золотий вересень» уже став традиційним заходом для десятикласників Львова, після якого вони отримують пам’ятні листівки з переліком основних дат та історичних подій з історії Закарпаття 1939–1941 років чи Галичини 1939–1941.

Нагадаємо, восени минулого року майже 4 тис. школярів переглянули документальний фільм «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939–1941».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!