Львівські школярі знову мають платити за проїзд в маршрутках

7128 0
Електротранспортом учні можуть користуватись безкоштовно, якщо мають відповідні документи.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Львові з початком літніх канікул школярі знову мають оплачувати повну вартість проїзду в маршрутках. Про це ідеться в ухвалі ЛМР від травня минулого року.

Деякі школи Львова мають свій графік навчання. У цьому випадку слід керуватись статтею 16 Закону України «Про загальну середню освіту», де зазначено, що 2018/2019 навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах розпочинається в День знань – 1 вересня 2018 року й закінчується не пізніше 1 липня 2019 року.

Читайте також: Подарунок школі чи посаджене дерево. Як у Львові відзначать завершення навчального року

Разом з тим безкоштовно їздити в міських маршрутках можуть діти пільгових категорій згідно із законодавством: діти-сироти, діти з багатодітних сімей тощо.

Водночас електротранспортом у Львові школярі можуть користуватись безкоштовно і під час літніх канікул. При собі школярі зобов’язані мати учнівський квиток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!