Львівські служби доєдналися до світового флешмобу #TetrisChallenge. Фото

2368 0
Співробітники служб розкладають на землі весь інвентар, що є частиною їх роботи, і роблять фотографію з висоти.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Львівські служби доєдналися до #TetrisChallenge та показали, що потрібно для роботи патрулю, медикам, рятувальникам та газовій службі.

Поліція, рятувальники та медики взяли участь у флешмобі одночасно та показали, яке обладнання їм потрібно їхнім працівникам на одному ДТП з потерпілими.

«Таким чином ми хочемо привернути увагу до великої кількості ДТП з потерпілими. Лише за останню добу на території Львівщини трапилося 6 аварій з потерпілими, половина з яких за участі пішоходів. Патрульні стають свідками людських трагедій. Гинуть маленькі діти, молоді люди, чиїсь батьки. Ми закликаємо усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил», – каже старший інспектор патрульної поліції Мар’ян Шпитак.

Крім цього, участь у флешмобі взяли участь й працівники АТ «Львівгаз», які показали, яким обладнанням користуються, коли виїжджають на локалізацію та ліквідацію витоків газу.

Додамо, що челендж #TetrisChallenge стартував на початку вересня у Женеві. У ньому беруть участь поліцейські, вогнеборці, рятувальники, військові, медики України, Нідерландів, Швейцарії, Угорщини, Нової Зеландії, Сингапуру та інших країн. Його суть полягає в тому, що співробітники служб розкладають на землі весь інвентар, що є частиною їх роботи, і роблять фотографію з висоти. З такого ракурсу здається, що цими речами вони грають у гру «Тетріс».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!