Львівські водойми оброблять від малярійних комарів. Перелік

2605 0
Загалом у Львові очистять 15 водойм.
Фото: uhp.org.ua

Фото: uhp.org.ua

У Львові проведуть ларвіцидну обробку водойм проти розмноження малярійних комарів, котрі живуть та розмножуються у анофелогенних водоймах. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Щоб гарантувати епідеміологічне благополуччя населення та зменшити масове розмноження малярійних комарів у літню пору, відділ екології та природних ресурсів ЛМР разом із державною установою "Львівський обласний центр Держсанепідемслужби України" проведе на території Львова ларвіцидну обробку анафалогенних водойм», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як у Львові визначають парки для обробки від кліщів

Першочергово планують очистити водойми на вулиці Щирецькій, Гайовської та Пластовій, 9. Наприкінці травня оброблятимуть водойми на вулицях Сотника Панаса, Петра Панча, Замарстинівській, Винниця, 70 та на перехресті вулиць Стрийська-Наукова.

Загалом роботи триватимуть упродовж травня-червня. У Франківському районі оброблять одну водойму, у Шевченківському — 4, у Залізничному — 3, у Личаківському — 2, у Сихівському — 5.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!