Львівські виші переходять до кінця тижня на дистанційне навчання

1295 0
Для безпеки в умовах воєнного стану всі навчальні заняття студентів відбуватимуться онлайн до 14 жовтня включно.
Photo by Tim Gouw on Unsplash

Photo by Tim Gouw on Unsplash

Через посилення небезпеки Львівський національний університет імені Івана Франка переходить на дистанційний формат навчання до п’ятниці, 14 жовтня, включно. Про це повідомили у пресслужбі вишу.

Додаткову інформацію про формат навчання повідомлять у четвер, просять стежити за повідомленнями.

Читайте також: Львівські абітурієнти можуть отримувати подвійні дипломи

Окрім цього, для безпеки в умовах воєнного стану всі навчальні заняття студентів Національного університету «Львівська політехніка» з 11 до 14 жовтня 2022 року відбуватимуться онлайн. Проректори вишу разом із керівниками підпорядкованих їм структурних підрозділів з 11 до 14 жовтня 2022 року мають встановити графіки роботи цих підрозділів із урахуванням забезпечення роботи відповідних служб та безпеки працівників. Директорам навчально-наукових інститутів та завідувачам кафедр доручили у ці дні забезпечити роботу підпорядкованих підрозділів у режимі чергування із урахуванням безпеки працівників.

Нагадаємо, що про те, як вчитимуться львівські студенти в умовах війни, читайте у матеріалі. 
Ольга Коваль
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!