Львівські виші увійшли до десятки найкращих університетів України

4265 0
Одразу два львівські університети відзначили як одні з найкращих за версією міжнародних експертів.
фото: zavtra.in.ua

фото: zavtra.in.ua

Два вищі навчальні заклади Львова увійшли до рейтингу найкращих університетів України за версією Центру міжнародних проектів «Євроосвіта». Про це йдеться на сайті організації.

Читайте також: Львівські університети опустилися у рейтингу найкращих ІТ-вишів України

Відтак, НУ «Львівська політехніка» посіла п’яте місце рейтингу з оцінкою якості навчання та визнання на міжнародному рівні у майже 16 балів.

На 10 місці рейтингу опинився Львівський національний університет імені Івана Франка, якість навчання якого дорівнює майже 15 балів. 

Крім цього, серед досягнень світового рівня фахівці відзначили перемогу команди Українського католицького університету у міжнародному конкурсі 2017 Queen’s International Innovation Challenge в Торонто.

Читайте також: Найкращі львівські школи за результатами ЗНО. Рейтинг

Загалом експерти оцінювали науковий та педагогічний потенціал за кількістю публікацій, визнання на міжнародному рівні, участь у міжнародних програмах та інформаційну відкритість.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!