Львівську лікарню грітиме котельня з альтернативним паливом

2738 0
У Львові на території лікарні швидкої допомоги буде котельня на альтернативних видах палива.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

Депутати Львівської міської ради на сесії 4 лютого надали дозвіл на укладення договору суперфіцію на земельну ділянку на вул. Миколайчука, 9 для будівництва та обслуговування котельні на альтернативних видах палива. За відповідну ухвалу проголосувало 44 депутати, – пише IA ZIK.

Згідно із текстом ухвали, договір суперфіцію укладуть між Львівською міською радою та товариством з додатковою відповідальністю «Сенсус» для будівництва та обслуговування котельні на альтернативних видах палива на земельну ділянку площею 0,0500 га на вулиці Миколайчука, 9, яка входить у межі земельної ділянки площею 9,2965 га. Йдеться про Міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Читайте також: 6 альтернатив газу для львів'ян. Поради експерта

За попередніми розрахунками, вартість будівництва котельні становитиме 10-12 млн грн, окупитися вона має за 3-4 роки. За рахунок використання альтернативних видів палива, підприємство планує опалювати лікарні за нижчим тарифом, ніж ЛМКП «Львівтеплоенерго». «Дуже правильна ідея – зробити твердопаливну котельню для опалення бюджетних установ, адже нам треба відходити від газу, бо ми не знаємо, якою буде вартість газу в подальшому. Твердопаливний котел забезпечить здешевлення опалення», – зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич у коментарі Zaxid.net.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!