Львівську об’їзну дорогу планують розширити

12364 0
Наступного року оголосять тендер на будівництво північного об’їзду міста Львова.
фото: Укравтодор

фото: Укравтодор

Упродовж 2019-2020-х років навколо Львова планують розширити об’їзну дорогу. Про це в ефірі Львівської хвилі повідомив голова ЛОДА Олег Синютка.

Читайте також: На Львівщині розширять трасу Львів – Тернопіль та збудують нову дорогу

За його словами, об’їзна дорога потребує додаткової смуги руху транспорту. Він додав, що також розглядають можливість зміни кількості світлофорів на об’їзній Львова. Також на початку наступного року мають оголосити тендер на будівництво північного об’їзду міста Львова.

Нагадаємо, протяжність нової об’їзної дороги становитиме 24 км. Вона матиме 4 смуги руху. Дорогу планують облаштувати відпочинковими зонами для водіїв та біопереходами для міграції тварин. Північний обхід Львова може коштувати 5,5 млрд гривень. Новозбудована кільцева матиме три авторозв’язки, дві естакади (1100 м), міст і одинадцять шляхопроводів. Частиною північного об’їзду має стати перша концесійна дорога Львів – Краковець.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!