Львівських бійців відзначили державними нагородами

2286 0
Бійці отримали державні нагороди за сумлінну службу і мужність під час ведення бойових дій.
Фото: 24 бригади у Facebook

Фото: 24 бригади у Facebook

Львівські бійці 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила отримали державні нагороди від командира. Про це йдеться на сторінці бригади у Facebook.

Командир 24 ОМБр імені короля Данила полковник Іван Голішевський вручив бійцям державні нагороди, бригадні відзнаки, цінні подарунки та подякував за їх сумлінну службу і особисту мужність під час ведення бойових дій. 

«Це лише частина нагород, яка знайшла своїх власників і на які заслуговують наші воїни. Велика кількість військовослужбовців представлена до нагород, які будуть вручені по мірі їх надходження до військової частини», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бійців львівської бригади нагородили «За військову службу Україні»

Нагадаємо, 24 лютого президент Володимир Зеленській зустрівся із військовими капеланами та вручив їм нагороди. Медаль «Захиснику Вітчизни» отримав військовий капелан зі Стрийської єпархії УГКЦ отець Юрій Лесишин.

Фото: 24 бригади у Facebook

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!