Львівських водіїв попереджають про туман і ожеледицю

3843 0
Завтра, 15-го листопада, вночі та вранці у місті буде туман, видимістю 200-500 м, та ожеледиця на дорогах. Мешканців просять бути обережними, а водіїв – утримуватися від поїздок та паркуватися у дозволених місцях.

У зв’язку з погіршенням погоди, водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами та по можливості утримуватися від використання автомобіля. Водночас, мешканців просять не паркувати автомобілі у недозволених місцях, щоб не заважати снігоприбиральній техніці, та на тротуарах, щоб не перешкоджати скиданню снігу з дахів будинків.

Читайте також: Львівським водіям нагадують про необхідність «перевзути» машини

Львівський гідрометцентр повідомляє, що завтра мешканцям міста не варто очікувати істотних опадів, але необхідно готуватися до туману та ожеледиці. Крім того, прогнозують зниження температури до 12 градусів морозу вночі й 1 градусу морозу вдень.

Також у Львові передбачають потеплішання до кінця тижня, неістотні опади, ожеледицю.

Читайте також: В Україні розширять повноваження поліцейських: чого чекати водіям

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!