Львівський аеропорт не планує припиняти співпрацю з Ernest Airlines

3624 0
Ernest Airlines уже вкотре затримує рейси з Італії до Львова і у зворотному напрямку.
фото: львівський аеропорт/Facebook

фото: львівський аеропорт/Facebook

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького наразі не планує розривати контракт з італійською авіакомпанією Ernest Airlines, яка неодноразово затримувала або скасовувала авіарейси зі Львова в Мілан і Неаполь та у зворотному напрямку. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця летовища Ольга Ковалик.

За її словами, зараз немає проблем із затримками чи скасуваннями рейсів зі Львова до Італії, хоча в той же час на сторінці аеропорту у Facebook опублікована інформація про затримку авіарейсів до Неаполя 21 серпня та скасування перельотів до Мілана (Бергамо) на цей же день.

Читайте також: Наче на безлюдному острові. Як львів'яни в Італії чекали на літак додому

Ольга Ковалик каже, що про всі затримки пасажирів попереджують заздалегідь, але перевізник причин таких ситуацій їм не повідомляє. Аеропорт підтримує постійний контакт з авіакомпанією та намагається врегулювати порушення нею розкладу перельотів. Речниця летовища зазначила, що сьогодні, 22 серпня, усі рейси Ernest Airlines очікуються за розкладом.

Нагадаємо, що Wizz Air у кінці жовтня відкриє два нові авіарейси зі Львова – до Вільнюса та Братислави.

Ольга Гуцол

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!