Львівський аеропорт пікетували рівненські підприємці. Чого вимагали

4792 0
До залу очікування аеропорту приїхало кілька автобусів працівників компанії.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Львівський аеропорт сьогодні, 20 січня пікетували працівники Рівненського льонокомбінату. Їх обурили дії прикордонників, які не впустили до України чотирьох громадян Туреччини ще 13 січня.

На підприємстві кажуть, що громадяни Туреччини – експерти, котрі мали навчати працівників льонокомбінату працювати з новим обладнанням. Прикордонники ж зазначають, що ці громадяни не мали відповідних документів, що б підтверджували мету візиту. Керівник компанії Олег Червонюк каже, що прикордонники начебто очікували на хабар і не розглянули документи, які юристи компанії того ж дня привезли в аеропорт. Затриманих громадян відправили назад.

Сьогодні ж прикордонників у залі очікування пікетували кілька сотень працівників льонокомбінату, що випускає продукцію під торговою маркою Goldi.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!