Львівський аеропорт планує відновити роботу старого терміналу та відремонтувати новий

5645 0
Цього року у львівському аеропорту очікують зріст кількості пасажирів та відкриття нових напрямків.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

У Міжнародному аеропорту «Львів» планують відновити роботу старого термінального комплексу. Про це під час прес-конференції у Києві повідомила директорка летовища Тетяна Романовська, пише ЦТС із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Цього року аеропорт очікує збільшення пасажиропотоку на 37,7%, оскільки керівництво веде переговори з європейськими лоукостерами, авіаперевізниками Азії та компанією МАУ про відкриття нових рейсів зі Львова. Порівняно з минулим роком, аеропорт планує перевезти більше двох мільйонів пасажирів.

Крім відновлення старого терміналу під термінал підвищеного комфорту, у 2019 році запланували збудувати зовнішні інженерні мережі нового терміналу, вартість яких обійдеться у 62 млн гривень, реконструювати аеродром за 158 млн гривень та збудувати новий аеровокзал за 67 млн гривень.

Читайте також: В аеропорту «Львів» можуть побудувати новий термінал

Нагадаємо, львівський аеропорт відновить занедбаний готель «Тустань», реконструкцію якого не завершили під час підготовки до Євро-2012. Додамо, що новий термінал А збудували та відкрили у 2012 році. Тоді ж йому присвоїли ім’я Данила Галицького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!