Львівський аеропорт відновить занедбаний готель «Тустань». Візуалізація

8550 2
У 2012 році його вже закривали на реконструкцію, втім пізніше третина будівлі обвалилася.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького реконструює готель «Тустань» на Любінській, 168а. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 16 листопада.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

Зокрема львівський аеропорт планує реконструювати наявні готель та ресторан «Тустань», які розташовані на земельній ділянці площею 177,3 га, під готельно-ресторанний комплекс. Гранично допустима висота споруд не має перевищувати 24 м.

Водночас, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького оголосив тендер на реконструкцію пасажирського павільйону на Любінській, 168 під службові приміщення аеропорту на понад 11 млн гривень. Однак перший тендер довелось скасувати через невідповідність документів фірм-учасників тендеру.

Наявний вигляд готелю

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстарші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Додамо, що готель біля аеропорту «Львів» збудували наприкінці 80-х років минулого століття. У лютому 2012 року його закрили на реконструкцію у межах підготовки до Євро-2012. Тоді ж колишній генеральний директор львівського аеропорту Роман Гонтарєв назвав ще однією причиною закриття готелю – його нерентабельність. У червні 2012 року третина будівлі готелю обвалилася.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
16 Листопада, 2018 18:18
Руслан Тим більше, що готель не був зазначений у програмі Проекту реконструкції об'єків ДП МА "Львів" до ЄВРО-2012, про це є написано у відповідній програмі його підготовки, затвердженій постановою Кабміну...
16 Листопада, 2018 18:14
Руслан Кажіть правду людям! Готель закрили у 2012 році вже після ЄВРО-2012, бо намагалися його "прихватизувати". Просто з тим ніхто й ніколи не розбирається, як же "ефективно" використовується державне майно.... Ось і все!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!