Львівський бронетанковий завод модернізував п’ять танків Т-64 та Т-72

1299 0
Це вже друга передача військової техніки до Міністерства оборони цього року.
Фото: Укроборонпром

Фото: Укроборонпром

«Львівський бронетанковий завод» передав українським військовим п’ять модернізованих танків Т-64 та Т-72. Як повідомляє концерн «Укроборонпром», роботи виконані з випередженням графіка та за умов обмеженого фінансування.

Зазначають, що танки укомплектовано сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом.

Читайте також: Львівський бронетанковий завод взявся за ремонт та оновлення броньованих тягачів

Це вже друга передача військової техніки від заводу до Міністерства оборони цього року. Як повідомив директор підприємства Віктор Андрощук, перша партія налічувала понад 10 модернізованих бойових машин.

Львівський бронетанковий завод виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини «Лев» і «Зубр» й тактичну броньовану колісну машину «Дозор-Б». Також підприємство проводить капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!