Львівський письменник написав любовну історію про сихівчанина

4236 0
Журналіст культової газети «Поступ», львівський письменник Михайло Мишкало, відомий також як Майкл, нещодавно написав незвичну книгу «Квіти Санта Барбари». Її головний герой не тільки живе на Сихові, а й має там бізнес.

Як розповів tvoemisto.tv автор Михайло Мишкало, ця книга – це любовна історія, про те, що, як кажуть японці, «хто хоче шукає можливість, а хто не хоче, шукає причини». Головний герой не тільки живе на Сихові, а й навіть придбав магазин «Квіти» в районі Санта Барбари.

Події в книзі відбуваються в теперішній час, але не відбувались в реальності. 

Уривок з книги:

- Місцеві барони прикупили дружинам, коханкам, якийсь інтерес, бізнес такий, щоб ті зовсім не скурились в хаті. Ремонт одягу «Стиль», перукарні, ідіотичні салони краси під назвою «Шанс», арт-бутік «Сан-Ремо» і турфірму Шенген. Гроші в них є, але тих перемкнуло, захотілось чогось ... 
І ти придумав їм танго ?
- Більше 
- Тобто ? 
- Я їх оживив. 
- В сенсі 
- Ми ж всі боїмось нашого віку. Всіх переслідує страх постаріти. Все. Буквально все навколо нас, реклама, культура робить що, славить що ? 
- Молодість 

Довідка:

Майкл (Михайло Мишкало), якого називають «першим блоґером Львова», – журналіст культової газети «Поступ». Завоював популярність завдяки авторським колонкам про «втрачене покоління» 80–90-х років. Минулого року видав свою першу книгу «Сторожі тротуару», в основі якої – спогади про тогочасний Львів.

Фото з Facebook-сторінки "Квіти Санта Барбари"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!