Львівський скульптор потрапив у шорт-лист найкращих художників світу

2338 0
Йдеться про платформу Artleove, яка є артпростором з творами найвидатніших художників, скульпторів, ілюстраторів та музикантів світу.
Фото: Володимир Цісарик

Фото: Володимир Цісарик

Львівський митець Володимир Цісарик потрапив у шорт-лист найкращих художників на популярній міжнародній платформі мистецтв та культури Artleove.

«Ця платформа об'єднує митців з усього світу. Це один з найвідоміших мистецьких облікових записів в Instagram, а також артпростір, в якому є художній журнал і галерея з творами найвидатніших художників, скульпторів, ілюстраторів, фотографів, відеооператорів, музикантів та інших аудіовізуальних артисти різних країн», – написав митець на своїй сторінці у Фейсбуку.

Читайте також: Українська драма «Пульс» перемогла у двох номінаціях на американському кінофестивалі

Володимир Орестович Цісарик – український скульптор, монументаліст зі Львова. Автор єдиного в світі пам‘ятника Леопольду фон Захер-Мазоху у Львові, який став візитною карткою Львова та з‘явився на сторінках The New York Times. У 2019 році Володимир Цісарик реалізував мистецький проєкт із облаштування громадського простору у місті Ченду, (Китай). 2020 році Володимир Цісарик спеціально для обкладинки музичного альбому співачки Тіни Кароль зробив адаптацію скульптури «Сильф». 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!