Стартап львівських винахідників оцінили у 7 мільйонів доларів

8132 0
Автор девайсу SenStone Назар Федорчук розповів, що інвестори Кремнієвої Долини оцінюють стартап українців у $7 млн.
фото: www.kickstarter.com

фото: www.kickstarter.com

За словами Назара Федорчука, оцінка стартапу – річ дуже суб'єктивна, але за його спостереженнями такого рівня розробки в США оцінюють від $3 до $10 млн.

"Окремі інвестори в Долині говорили мені, що для них ідеальний варіант оцінки – це $7 млн. Отримати перші інвестиції ми б хотіли у найближчі півроку: для планування розвитку стартапу до 2018-го року, що передбачатиме розширення команди, розвиток нових продуктів та вихід на нові ринки", – зазначив він.

Зараз автори стартапу орієнтуються на три великих ринки: райтери, туристи, медики. За словами засновника Senstone, лікарі доволі часто записують інформацію про пацієнтів, роблячи обхід, а відтепер зможуть просто надиктовувати її.

Читайте також: Як Google спрощує життя користувачів. Три новаційні інструменти 

Нагадаємо, на краудфандинговій платформі Kickstarter українські винахідники зуміли залучити понад чверть мільйона доларів на проект виробництва мініатюрного гаджета. Ця сума у 5 разів перевищує первинно встановлену мету. Люди, які підтримали проект онлайн своїми грошима, мають почати отримувати Senstone влітку та на початку осені.

Довідка. SenStone – розумний диктофон для швидкого запису нотаток. Він записує спочатку голос, а потім перетворює його в текст і зберігає на мобільному телефоні. Після цього нотатки організовуються за ключовими словами, локаціями та часом.

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!