Львівський університет фізкультури збудує спорткомплекс із басейном. Візуалізація

7028 3
Вартість будівництва становить приблизно 115 млн гривень.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського збудує на Личаківській, 132 спорткомплекс із басейном. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 4 квітня.

Читайте також: У Львові відремонтують стадіон «Скіф»

Загальна площа земельної ділянки становить майже 5 га. Спорткомплекс збудують поруч із стадіоном «Скіф». Висота будівель не має перевищувати 21 м, однак цю висоту мають погодити із львівським аеропортом.

Читайте також: Будівництво Палацу спорту на Сихові коштуватиме 685 млн гривень

Вартість будівництва становить приблизно 115 млн гривень. На першому та другому поверхах розташують басейн, зал для конференцій, трибуни та роздягальні. На третьому – роздягальні та спортивний зал. На даху спорткомплексу облаштують зони для відпочинку із озелененням.

Схеми ЛМР


Читайте також:
6 Квітня, 2019 09:57
Юля Прикольно...а що Скіф вже довели до пуття? Реально проблем більше нема? Ото хтось пригрівся
5 Квітня, 2019 16:36
Yurko А Скіф що біля аеропорту знаходиться? Там церква поряд значно вище.
5 Квітня, 2019 14:24
666 ... так в тому районі є конкретний спорткомплекс на вул.Черемшини ... а от про кошти (115 000 000 грн. ) в бюджеті такого не скажеш ... їх завжди ,за висловом президента №2 , "НЕ ХВАТА " ... не хвата їх(коштів) і в якийсь конкретній кишені ... у вас , пани райці , і у ваших рекламщиків конкретно теж " не хвата" , бо не бачите , що робиться із дитячими дошкільними закладами(дитячими садочками) ... радянські ви продали-зруйнували ... а от побудувати українські , так на це вас "не хвата" ... тьху ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!