Львів’ян кличуть на безкоштовний концерт американської джазової співачки Лорін Таліз

7956 0
Виступ відбудеться у Львівській філармонії.
Фото: inquirer.com

Фото: inquirer.com

У Львові в національній філармонії виступить джазова виконавиця Лорін Таліз. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі філармонії.

Виступ відбудеться 28 вересня о 18:00. Вхід – за безкоштовними квитками, що можна буде отримати за годину до початку концерту.

Читайте також: Те, чого ви не маєте знати. Що лишається за лаштунками Leopolis Jazz Fest

Лорін Таліз приїде на запрошення Посольства США в Україні в межах проєкту «Американська музика за кордоном». Співачка виступатиме разом з гуртом «A Novel Idea» у складі барабанщика Джуліусв Родрігеза, піаніста Еріка Вортема ІІ і басиста Джона Мішеля. У програмі – американські джазові стандарти й авторська музика.

Додамо, концерти Лорін Таліз відбудуться також у Дрогобичі та Ужгороді.

Окрім джазу, співачка працює в різних вокальних жанрах. Вона виступала з найбільшими сучасними зірками: Робертом Гласпером, Грегорі Портером, з Клівлендським оркестром, Клівендським оркестром джазової спадщини та оркестром «Моцартеум» з Австрії.

Читайте також: Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Торік Лорін Таліз перемогла у найпрестижнішому конкурсі джазових вокалістів імені Сари Вон.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!