Львів’ян попереджають про псевдопаркувальників у центрі міста

1726 1
Львів’ян закликають повідомляти про майданчики, де можуть працювати шахраї.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У Львові незаконно працюють псевдопаркувальники, які збирають у водіїв готівку за парковку. Про це львів’яни повідомляють на Гарячій лінії Львова.

Читайте також: У Львові запровадять електронні абонементи для паркування

Зокрема таких консультантів із паркування помітили на центральних майданчиках, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор», наприклад, на вулиці Шпитальній. Як зазначив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, який натрапив на псевдопаркувальника на вулиці Коперника, у «Львівавтодорі» він не працює.

Крім цього, оплата за паркування на комунальних майданчиках відбувається автоматично і працівники готівку не збирають. Брати готівку за паркування можуть лише на закритій парковці, в касі на виїзді перед шлагбаумом, при цьому видавши квітанцію. Тож львів’ян закликають повідомляти про майданчики, де можуть працювати шахраї.



Читайте також:
16 Січня, 2020 09:31
666 ... а чи заплатив той "пан" , що "натрапив" , за своє паркування "автоматично" , чи то отаку "відмазку" підкинув таким самим "панам" із чотирма колами під дупою -- ".. я не плачУ , бо ви -- псевдо.." ... і взагалі -- " .. а чи був хлопчик?.." ... чи то людям отак ,"ненав'язливо" , "роз'яснюють" , що ВСЕ , що кажуть-речуть чиновники -- правда ... ? ... замість отак "роз'яснювати" дайте відповідь -- ДЕ НАШ ГАЗ ? .. і не треба "роз'яснювати" , чому газ ( вода , проїзд тощо) для нас знову дорожчає ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!