Львів’ян просять долучитись до опитування щодо якості перевезень у міських маршрутках

9755 6
За результатами опитування в управлінні транспорту сподіваються розробити план заходів щодо покращення автобусних перевезень
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Управління транспорту Львівської міської ради ініціювало онлайн-опитування щодо якості перевезень на міських автобусних маршрутах. 

У анкеті пропонують обрати періодичність користування громадським автобусним транспортом та визначити найкращі й найгірші маршрути.

Читайте також: (Не) довести до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

За результатами опитування в управлінні транспорту сподіваються розробити план заходів щодо покращення автобусних перевезень у Львові, тож мешканців міста просять долучитися до анонімного опитування.


Читайте також:
21 Вересня, 2018 10:27
Остап Більш примітивної і безглуздої анкети не придумаєш... Таке опитування - повна дурня.
20 Вересня, 2018 00:12
Мар'яна Коли я за кордоном чи в іншому місті,я завжди боюсь повертатися до Львова, через транспорт, в якому я боюсь зваритися чи задихнутися
19 Вересня, 2018 22:48
Марта Хамське відношеня водіїв до пасажирів:по-перше возять людей гірше ,ніж возять дрова! По-друге жахливо відносяться до людей похилого віку і школярів. Не зупиняються їм,жахливо кричать до них. Ця верства населення не виннадозволяють,що держава не взмозі забезпечити їм проїзд. Потрібно або гроші їм спеціально певно суму на місяць виділяти,або зразу перевізникам платити. По-третє не а комфортних умов,щоб їхати....запаковують так багато людей,що просто капецьне,якби вчасно ходили автобуси,то люди б так не паеувалися! Зазвичай на довгі маршрути дають ті жахливі жовті маршрутки...несправні. одним словом працювати є над чим!
19 Вересня, 2018 17:49
Андрій Якість коли на Сихові 60 людей в одну запихаються з надією добратись до роботи, якість коли чекаєш 50хв щоб хоча б одна зупинилась з 8:00 по 9:30 просто неповага до людей, коли на кінцевій повно і вони ще чекають 10хв бо по графіку, а назад 45хв немає.. Це моливо також по графіку.
19 Вересня, 2018 15:00
Марія Цікаво було б отримати коментар спеціаліста, що розробляв анкету, яким чином результати такого опитування мають допомогти розробити план заходів щодо покращення якості перевезень на міських автобусних маршрутах.
Рейтингування "найкращих"/"найгірших" маршрутів за невідомо якими критеріями не дає можливості визначити, що саме покращувати і розробити відповідний план заходів.
19 Вересня, 2018 13:32
Людмила що означає "найгірший" чи "найкращий" ? критеріїв є багато - і комфортність, і періодичність, і водії...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!