Львів'ян просять долучитися до акції прибирання міста

4007 2
Громадський активіст Михайло Катрук започатковує акцію прибирання сміття у Львові.

«Мені, як мешканцю Львова, гірко та прикро за проблеми зі сміттям. І хто б не був в цьому винен, саме ми, мешканці, страждаємо від цього найбільше. Звісно, ми не побудуємо ні завод, ні сортувальну лінію. Але витративши годину свого часу, ми зможемо не тільки хоча б на декілька днів значно покращити ситуацію, а ще й провести час разом, роблячи суспільно-корисну справу», – розповідає на своїй сторінці у Facebook активіст ГО «ЗАВТРА» Михайло Катрук.

Для того, щоб зробити Львів чистішим, потрібно прибрати сміття у великі та закриті мішки, які не рвуться та стримують інфекцію.

Читайте також: Через сміття Львів просять визнати зоною екологічного лиха 

Всім, хто хоче долучитися до акції, потрібно організувати команду і повідомити про це Михайла Катрука у Facebook. Як інвентар учасники отримають рукавички і мішки для сміття. За можливості до прибирання долучаться інші активісти.

Локацію прибирання мешканці мають обрати самі, тому прибрати можна саме свій двір.

 

 

 


Читайте також:
13 Червня, 2017 16:16
Манисто Вот не стыдно Львову?! Позиционирует город себя как культурная!!столица!А засрались выше некуда! Позорище-вся кацапня ржет над всей Украиной демонстрируя срач во Львове! Это уму не постижимо! Стыд и позор страны!
13 Червня, 2017 12:00
ЛІНА А ЛКП ЦЬОГО ЗРОБИТИ НЕ МОЖУТЬ ??? МИ ЇМ ЗА ЦЕ ГРОШІ ПЛАТИМО!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!