Львівְ’ян просять долучитися до Великоднього сніданку для літніх людей

1099 0
Святковий пасхальний сніданок чекають 300 підопічних з геріатричного пансіонату, що на вул. Медової печери.
Фото: «Майстерня милосердя»

Фото: «Майстерня милосердя»

Напередодні Воскресіння Господнього «Майстерня милосердя» Комісії душпастирства охорони здоров‘я УГКЦ просить усіх небайдужих долучитися до збору Великоднього сніданку для підопічних з геріатричного пансіонату, що на вул. Медової печери, йдеться на Фейсбук-сторінці «Майстерні милосердя».

Читайте також: Поблизу Львова планують відкрити кризовий центр для жінок з дітьми

Зараз там проживають приблизно 300 людей, які чекають на свято та смачний пасхальний сніданок.

«Просимо тих, хто має таку можливість, допомогти нашій «Майстерні милосердя» у добрій справі: ми в очікуванні світлого свята Воскресіння Христового і попри короновірус, Свято до нас прийде. Традиційно, вже 3 рік  поспіль, плануємо забезпечити для наших підопічних з геріатричного пансіонату на вул. Медової печери, 71 Великодній сніданок. Нагадуємо, мешканців пансіонату, який є комунальним, не приватним, є близько 300 і всі вони також чекають Свята, давайте допоможемо їм хоч трошки стати щасливішими, посміхнутись», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Віддайте на благодійність. Де у Львові можна здати речі для потребуючих

Фінансову допомогу для забезпечення Великоднього сніданку для підопічних львівського геріатричного пансіонату можна скидати картку Приватбанку:

5168 7554 1863 2598 на ім‘я Іванна Карвацька (с. Севастіяна). У примітці просять ставити: Великдень для стареньких.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!