Львів’ян просять допомогти дівчині, якій потрібна операція вартістю 45 тисяч євро

6581 0
Рідні дівчини не мають таких грошей, тож звертаються по допомогу до небайдужих.

Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на лікування випускниці Школи права УКУ Ганни Карачевської. Кошти необхідно зібрати до 28 листопада.

23-річній дівчина потрапила у лікарню у 2016 році. Тоді в неї виявили гігантську нейрофіброму (пухлину), що проросла з нерву крижової кістки хребта у черевну порожнину, відтісняючи всі внутрішні органи. Тоді пухлину частково видалили і Ганна повернулася до повноцінного життя. У червні цього року лікарі виявили рецидив. Залишкові пухлинні маси виросли приблизно удвічі, з паралельним дробленням крижової кістки, тиском на нервові закінчення і відтисканням м’язів. Це спричиняє біль і єдиний спосіб його усунути – хірургічне втручання. Попередньо пухлина не онкологічна, але біопсію можна буде провести лише в ході операції.

Планова операція містить багато ризиків, утім це єдиний шанс врятувати дівчині життя. Медики з Будапешта готові прооперувати дівчину, але операція коштує 45 тисяч євро. Рідні дівчини не мають таких грошей, тож звертаються по допомогу до небайдужих.

Реквізити картки ПриватБанку:

5363 5420 2004 4195 (Карачевська Ганна Романівна)

Якщо Ви клієнт банку, в якому є обмеження грошових переказів на рахунки інших банків, зробити пожертву можна через сервіс LiqPay з комісією 2,75%.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!