Львів’ян просять допомогти колишньому учаснику гурту ТНМК

5454 0
Колишній учасник гурту ТНМК, а нині – сольний музикант та продюсер гурту Astarta Едуард «Діля» Приступа потребує допомоги. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Вконтакте. Музиканту потрібна термінова операція, після якої йому назначили курс хіміотерапії.
фото: vk.com

фото: vk.com

Музикант Едуард «Діля» Приступа просить небайдужих людей допомогти. У чоловіка діагностували тяжкий недуг, тож зараз він потребує термінової операції. Опісля – йому ще потрібно пройти курс хіміотерапії.

«Мені потрібна термінова операція (час обмежено), після закінчення якої, потрібен курс хіміотерапії. У зв’язку з тривалим обстеженням та попереднім лікуванням наявність коштів вичерпується. Дуже сподіваюсь на вашу підтримку!», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці співака.

За попередньою інформацією орієнтовна сума лікування становить 25 тисяч євро.

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку  5168 7423 0064 0715 Приступа Едуард (Діля)

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!