Львів’ян просять допомогти у пошуках 22-річного юнака

6265 0
У кар’єрі в селі Ясниська Яворівського району водолази шукають хлопця, який опівночі поплив на човні та не повернувся. Про це повідомили у прес-центрі Головного управління ДСНС у Львівській області.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Відомо, що хлопцеві 22 роки і він зі Львова. Пошукові роботи водолази мали розпочати з настанням світлої пори доби 1 червня, пише Львівський портал.

У дописі на сторінці  facebook-спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич закликає долучатись до пошуку хлопця:  «Потрібна допомога в пошуках. Завтра зранку о 6:00 будуть працювати водолази, але ми не втрачаємо надії, що він може бути десь в лісі, або ближчих до озера територіях. Тому завтра будемо збиратись зранку на на кар’єрі (з боку лісу). Хто має час і змогу приїжджайте – чим більше буде людей, тим більше шансів».

У разі здобуття будь-якої інформації про місцезнаходження юнака телефонуйте за номерами: 0934493431 Павло; 0939289918 Таня (сестра).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!