Львів’ян просять допомогти відновити дитбудинок після пожежі

4330 0
30-го грудня 2016-го року у дитячому будинку сімейного типу родини Ярош, що знаходиться в Дублянах на Львівщині, сталася пожежа. Небайдужих просять допомогти фінансово й матеріально, а також долучитися до ремонту гаража й будинку.
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

Наталя і Юрій Ярош створили будинок сімейного типу у 2016-му році. Зараз окрім двох їх власних дітей, тут живе 12 вихованців від 5 до 23 років. Волонтери повідомляють, що уся родина знаходиться в шоці й не може отямитися від стресу.

Пожежа, що сталася напередодні Нового року, знищила в будинку двері, вхідні двері, 4 вікна, утеплення. Крім того, усередині згорів гараж та пошкодилося сидіння пасажирського буса «Мерседес Віто».

Допомогти родині Ярош та вихованцям дитбудинку сімейного типу можна таким чином:

- Перевести кошти на картку ПриватБанку: 4731219100323298 (Ярош Наталія Богданівна).

- Принести будматеріали (листи металу для дверей і гаража, утеплення та матеріали для ремонту) або порадити, де їх можна дешевше придбати.

- Долучитися до ремонту: потрібен майстер-зварювальник, який полагодить гараж, у якому зберігають усі запаси на зиму, а також будівельники, які відновлять пінопластове утеплення фасаду.

За усією додатковою інформацію можна звертатися до мами – Наталі Ярош – за телефоном 067 93 37 639. Також сконтактуватися можна з волонтерами - Ірина ПетрівОля Баландюх.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!