Львів’ян просять допомогти врятувати життя 5-річної дівчинки

44942 0
П'ятирічна львів'янка Анна Креховець потребує допомоги. Дівчинці поставили страшний діагноз – гостра лімфобластна лейкемія.
фото: Facebook

фото: Facebook

«Гостра лімфобластна лейкемія (велика кількість баластів у кістковому мозку), перевернув з ніг на голову життя батьків дівчинки і самої Анічки. Ще нещодавно малеча, як і усі її ровесники, бавилася, раділа життю, відвідувала садочок і, здавалося, що нічого не може позбавити її дитинства, проте у хвороби були інші плани... Креховець Анна (09.10.2011 року народження) проживає разом із батьками та братиком у Львові. У дівчинки впродовж двох тижнів піднімалася температура до 39,2, сильно крутило ніжки. Лікування призначено було, як при звичному ГРВI, проте таке лікування не давало бажаного результату, дівчинці ставало ще гірше. Батьки вирішили звернутися у Чорнобильську лікарню, де і було встановлено цей жахливий діагноз», – пишуть активісти спільноти «Варта1».

Зараз дівчинка проходить перший блок хіміотерапії у Чорнобильській лікарні у відділені гематологіі та інтенсивноі хіміотерапіі. Лікарі одноголосно радять після стабілізації стану дитини відправити її на лікування за межі України. Чи потрібна саме трансплантація кістково мозку (ТКМ) – буде встановлено згодом. Для сім'ї Анічки, як і для більшості середньостатистичних сімей, сума на лікування просто непідйомна та захмарна. Зараз батьки в пошуках лікарні, яка готова була б прийняти дівчинку. За попередніми даними, вартість лікування може сягати від 50 до 180 тисяч євро (у випадку якщо буде необхідно ТКМ), – додають активісти.

Читайте також: У Львові відкриють центр трансплантації стовбурових клітин

Батьки дівчинки просять фінансової допомоги у небайдужих львів’ян.

Реквізити для перерахунку коштів:
Картка ПриватБанк:
• 4149 6258 0938 1237 
Отримувач: Креховець Василь Васильович (батько дівчинки)

Картка на випадок, якщо не вдається переказати на попередню:
• 4149 6258 0898 0476 
Отримувач: Креховець Василь Васильович

Контактний телефон батька: +380 (67) 670 81 62 (Креховець Василь).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!