Львів’ян просять повідомляти про зловживання і корупцію

1791 0
Західний офіс Держаудитслужби просить повідомляти про фінансові порушення за «телефоном довіри» 255-41-88 та про корупційні дії за номером 260-31-70.
фото: Дзеркало тижня

фото: Дзеркало тижня

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби проводять ревізії фінансово-господарської діяльності низки підприємств, установ і організацій. Про це інформує прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Зокрема, тривають перевірки Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С.Крушельницької, Львівської обласної клінічної лікарні, Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Львівського шкірно-венерологічного диспансеру №2, Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, Шевченківської районної адміністрації та низки інших. Також триває державний фінансовий аудит діяльності ДП "Львівський бронетанковий завод" та ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод". 

Читайте також: Корупція чи кумівство: що процвітає у Львові? Результати опитування

Західний офіс Держаудитслужби просить громадян повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень за «телефоном довіри» 255-41-88 (сектор внутрішнього аудиту).

«Також інформуємо, що у Західному офісі Держаудитслужби функціонує відділ запобігання та виявлення корупції. Просимо телефонувати за номером 260-31-70 та повідомляти про фінансові порушення, а також про вчинки працівників Західного офісу Держаудитслужби, які мають ознаки корупційних дій», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У мережі з'явився сайт з університетами, де беруть хабарі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!