Львів'ян просять принести іграшки у лікарні

7269 1
Громадська організація «Розвиток Громади» у рамках проекту «Куток добра» створює у лікарнях майданчики для дітей, аби зробити їхнє перебування там трішки комфортнішим та веселішим. Небайдужих львів’ян просять долучатися до ініціативи і приносити вживані або й нові іграшки для пацієнтів міських лікарень.
Фото: falko.ucoz.ua

Фото: falko.ucoz.ua

«Щоб майданчик став цікавим та приносив користь дітям, його треба наповнити іграшками», – пишуть ініціатори проекту. Важливо, щоб іграшки були пластиковими, гумовими або ж деревяними. Це можуть бути звірята, конструктори, машинки та будь-які розвиваючі забавки. М’які іграшки можна приносити. Але тільки ті, які у дуже доброму стані. Адже важливо, щоб їх можна було регулярно мити.

«Ми вже домовилися із двома лікарнями: Львівською дитячою чорнобильською лікарнею (вул. Дністерська, 27) та Комунальною міською дитячою клінічною лікарнею (вул. Пилипа Орлика,4). Зараз ми підписуємо із цими лікарнями угоди і вони мають нам виділити ці кімнати, щоб облаштувати куточки.

Ми, насамперед, плануємо постелити коврики або щось на кшталт, щоб діти не бавилися на паркеті чи плитці. Ми поставимо там шафки для іграшок та розвиваючих книжок. Адже ми також організуємо навчальні заняття із викладачами, які займатимуться із дітками вивченням англійської мови, проводитимуть майстер-класи із хенд-мейду тощо», – розповів Tvoemisto.tv юрист ГО «Розвиток громади» Бай Назар, який наразі займається соціальними проектами.

Забавки можна приносити за адресою: проспект Шевченка, 7, пов.4, оф. 27 у будь-який зручний робочий час. Також за іграшками можуть приїхати представники організації. Якщо хтось хоче принести іграшки на вихідних, то це теж не буде проблемою, але потрібно попередньо домовитися за телефоном: 38 (067) 310-7787.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
5 Лютого, 2016 15:40
Оксана Ви мене вибачте але тупішого нічого давно не чула!!!!!! В лікарні, особливо інфекційній, діти мають бавитись разом? Прописку нехай зразу зро[***], щоб попав в лікарню і там живеш три місяця, бо дітям скучно. Шо чесно? Цікаво хто там такий ініціатор безтолковий, точно бездітний.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!