Львів’ян просять урятувати тварин, яких забрали з цирку

6546 3
У «Домівці врятованих тварин» закінчується їжа, яку немає за що купити.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Львів'ян просять допомогти зібрати кошти, щоб прогодувати мешканців «Домівки врятованих тварин». Про це повідомляє зоолог «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський.

Читайте також: Введено кримінальну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами

За його словами, з цирку забрали двох єнотів, двох дикобразів, двох носух та двох поні. Для їх забезпечення необхідно 1,2 тис. доларів та 20 тис. грн. Частину цих коштів назбирали завдяки допомозі небайдужих (1,3 тис. доларів). Утім з’ясувалось, що у цирку перебувають ще двоє поні, на викуп яких домівка грошей не має. 

Орест Залипський додає, що власними силами гроші таки вдалось зібрати, але через це гроші довелось позичати. Крім цього, у домівці не вистачає їжі: риби, м’яса та корму для гризунів.

Тож усіх небайдужих просять фінансово допомогти в належних умовах утримувати тварин. Гроші можна пересилати на картку Ореста Залипського.

Номер карти:

4188 3701 34 02 3145 

Читайте також: Чому захист прав тварин – це важливо і зовсім не смішно

Додамо, що Міністерство культури відмовилось купувати тварин державним циркам. Водночас у Львові планують створити реабілітаційний центр для диких тварин, яких експлуатували у цирку, та визнали неприпустимим експлуатацію тварин у цирках і дельфінаріях.


Читайте також:
2 Грудня, 2019 08:35
666 ...
1 Грудня, 2019 12:22
Добрий Будучи в цирку тварини були нагодовані та доглянуті, кожного тижня ветеринари іх оглядали. Тепер тварин по-тихому присплять, так як це зробили в інших притулках для "врятованих".
1 Грудня, 2019 08:54
666 ... "рятувальники" обіс.рались ... але бажання "рятувати" в них не щезло ... певне , ще в них гів.ном не заповнились труси ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!