Львів'ян, що люблять випічку, запрошують на "Ярмарок смаколиків"

5026 0
У суботу, 16 серпня, у Парку культури біля центрального входу з 17:00 збиратимуть кошти для військових на "Ярмарку смаколиків". Усі бажаючі зможуть принести та продавати спечені ними вироби чи придбати солодощі і таким чином допомогти воякам на сході України.

Захід також особливий тим, що на нього завітають бійці, які 12 серпня повернулися до Львова.

«Усі ми зараз переживаємо за побратимів, які воюють на Сході і прагнемо їм допомогти. Ми вирішили зібрати кошти конкретним бійцям, а саме 2-му батальйону 24-ї бригади, які скоро знову вирушають у зону АТО. Спекти торт чи кекси, або просто прийти скуштувати їх і таким чином допомогти військовим – це приємно і корисно», – розповіла tvoemisto.tv координатор проекту Юліана Романишин.

 «Юліана планувала провести таку акцію у вересні. Ми сиділи обговорювали цей проект і дійшли висновку, що відкладати захід на вересень немає сенсу, адже бійцям допомога потрібна зараз" – розповіла головний адміністратор Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Христина Пархуць.

Організатори акції запрошують усіх, хто любить пекти, зголошуватися за номером: 093 671 50 37 або у соцмережах на сторінці Парку Культури. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!