Львів’ян закликають дати друге життя «тетрапакам». Як долучитися

3471 0
Важливо, щоб упаковка з-під молока, йогурту або соку була чистою і не зім’ятою.
фото: article.unipack.

фото: article.unipack.

У майстерні «Zelenew», яка займається створенням оригінальних функціональних предметів для організації простору із вторинних матеріалів закликають приносити в їхній офіс «тетрапаки», які можуть стати майбутніми «пластивитівками».

«Час від часу ми вигадуємо корисне застосування для, здавалося б, безнадійних речей. Цього разу пощастило тетрапакам. Звісно, не всім, але 300-500 щомісяця можемо прилаштувати», – йдеться на сторінці «Zelenew» у Facebook.

Важливо, щоб упаковка з-під молока, йогурту або соку була чистою і не зім’ятою.

Читайте також: Як львів’янам правильно «позбутися» упаковки з-під молока?

Як підготувати «тетрапакам» для вторинного використання:

  • Залити пусту тару водою і закрутити корок, кілька разів добряче потрусити, поки від стінок упаковки не відмиються останні залишки первинного продукту;
  • Залишити відкриту тару для сушіння,опісля закрутити корок;
  • Не зминати і не скручувати тетрапаки, а накопичувати їх до певної кількості та передати у майстерню за адресою: м. Львів, вулиця Заводська, 31, завод «РЕМА», останній корпус, другий поверх.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!