Львів’ян закликають долучитись до прибирання Левандівки. Де та коли?

1863 0
Долучитись до прибирання Левандівки та взяти участь у цікавих майстер-класах закликають львів’ян активісти еко-проекту «Чиста перемога» та організатори загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто». Про це повідомляють у прес-службі міськради.
Фото: kokhano.livejournal.com

Фото: kokhano.livejournal.com

За словами організаторів, головний захід проекту – прибирання лісопарку Білогорща. Відбудеться толока у суботу, 2 квітня.

За словами ініціатора проекту «Чиста перемога» Наталії Кузьми, люди роками засмічують ліс на Білогорщі. Тому цьогоріч вирішили перетворити толоку в екопроект, аби залучити якомога більше людей, висадити нові дерева та навчити дітей і дорослих переробляти і сортувати сміття.

Також підтримають активістів учасники масштабної загальноміської кампанії «З нами місто розквітає», яка вже чотири роки поспіль проходить у Львові напередодні Великодніх свят.

Небайдужих львів’ян просять підходити на 10.00 год. Є три місця збору: вул.Широка, ТЦ «ВАМ», пам’ятник Шухевичу, перехрестя вулиць Лаврівського та Стадників. Кожна ділянка матиме координатора. Для учасника, який збере найбільшу кількість пакетів сміття, передбачена винагорода.

У суботу, 2 квітня, о 13.00 год. мешканці планують висадити пам’ятну алею нових дерев, оскільки ліс потерпає від незаконної вирубки. 

3 квітня о 15.00 год. сімейна студія розвитку дитини «Веселі гарбузенята» організовує майстер-клас для дітей з мистецтва ресайклінгу - другого життя використаних речей. 

Нагадаємо, кампанія «З нами місто розквітає» проводиться вже четвертий рік поспіль. Цьогоріч приводити до ладу львівські парки розпочали 28 березня і за участю студентів вже впорядкували парки «Високий замок», «На валах», парк імені Івана Франка та Скнилівський парк.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!