Львів'ян закликають допомогти чотирирічному Ромчику, що вийшов з коми

8402 0
Щоб закріпити успішний результат після виходу із коми й рухатись далі, Ромчику потрібне чергове обстеження вартістю 7706 злотих і реабілітація у Львові в клініці Казявкіна вартістю 10540 грн.
Фото: БФ «Крила надії»

Фото: БФ «Крила надії»

Львів'ян просять допомогти чотирирічному Ромчику Роїку, якому три роки тому зробили трансплантацію печінки. Повідомлення про заклик допомогти зявилося на сайті БФ «Крила надії»

Попри те, що пройшло вже досить багато часу після операції, хлопчик досі вчиться жити. Він заново вчився дихати, ковтати і рухатись. Ромчик не говорить, лише зосереджений погляд свідчить про його зацікавленість, а довший час цей погляд бачила лише мама, адже лікарі фіксували відсутність мозкової активності. 

Останнє обстеження показало активність у лобній долі кори, якої не мало б бути за прогнозами лікарів. Щоб закріпити результат і рухатись далі, Ромчику потрібне чергове обстеження (вартість – 7706 злотих) у Польщі, де проходила операція. Реабілітацію планують провести у Львові у клініці Казявкіна (вартість – 10540 грн). Загалом на лікування потрібно 70 тисяч гривень.

Реквізити для надання допомоги:

картковий рахунок – 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С.)

або 

БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: добровільна пожертва для Роїка Ромчика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!