Львів’ян закликають купити ялинкову прикрасу для допомоги онкохворим дітям

2518 0
Це всеукраїнська акція, до якої Львів долучиться вперше.
фото: Луцьк Район

фото: Луцьк Район

Львів’ян закликають придбати ялинкову прикрасу в рамках благодійної акції допомоги онкохворим дітям. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили організатори благодійної акції.

18 грудня Палац Гната Хоткевича на декілька годин перетвориться в «Палац Святого Миколая». В рамках цього заходу розпочнеться благодійна акція «Тепла іграшка надії». Львів’янам запропонують придбати ялинкові прикраси з фетру за символічну суму – 25 гривень. Всі зібрані кошти перерахують на рахунок благодійного фонду «Стопрак», який допомагає онкохворим дітям.

Читайте також: У Львові збирають волосся на перуки онкохворим дітям

Цього року львів’яни вперше зможуть долучитися до акції. «Теплу іграшку надії» презентували в Луцьку ще п’ять років тому. Тепер в акції беруть участь Київ, Острог, Ірпінь та інші міста України. Минулого року за допомогою акції вдалося зібрати понад 70 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей.  

Читайте також: Львів'ян закликають стати Миколаєм для дітей у лікарнях. Перелік необхідного

Окрім благодійної акції, до дня Святого Миколая у Палаці Хоткевича відбудуться майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки, різдвяний квест і казкочитання «Як Бася Миколая шукала». У читаннях візьмуть участь літературознавці та поети Жак Жаб'є, Богдан Стельмах, Соломія Чубай, Славко Нудик, Богдан Тихолоз і Зиновій Карач. Для святкової атмосфери для гостей свята працюватимуть тематичні фотозони, а найменших відвідувачів чекає аквагрим. Початок свята о 16:00, завершиться програма концертом-виставою «Чарівна подушка».

Вхід на всі заходи вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!