Львів'ян закликають написати листи хлопцям у зону АТО

7300 0
Хлопці, яких відправили в зону АТО, просять листів. "Так, простих звичайних листів, які вони потім тримають під подушкою і перечитують по кільканадцять разів. Самій не віриться, але це правда", – розповідає львів'янка Василина Думан.

Відтак, дівчина закликає всіх охочих написати їй у приват текст листа, які вона роздрукує та передасть.   Листи приймаються до 10:00 24 червня.

"Листи роздаються рендомно – кому який попаде. До тексту вимог нема – як напишете, так буде. Вимог до змісту нема теж", – зазначає Василина Думан.

Крім того, якщо ви зі Львова, то листа можна написати від руки і передати Ірині Вовк. Вона збиратиме їх до 19:00 вівторка, 24 червня.

"Дівчата, якщо ви хочете підбадьорити наших захисників в зоні АТО, то напишіть їм листа, я передам. Просто кілька слів, що ви чекаєте їх живими, що дякуєте за безпеку і свої життя. Від руки, на простому папері і вкладіть туди чоловічого браслета із українською символікою. Їм це потрібно", – пише Ірина Вовк.

ТЕГИ: АТО, листи

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!