Львів’ян закликають платити за світло через інтернет

6042 0
Львівобленерго пропонує мешканцям міста вести облік використаної електроенергії в інтернеті та сплачувати комунальні рахунки в онлайн-режимі.
фото:  ridna.ua, yak-prosto.com, tsn.ua

фото: ridna.ua, yak-prosto.com, tsn.ua

«Вже понад десять тисяч наших споживачів стали активними користувачами розділу «Мій дім» на веб-сайті ПАТ «Львівобленерго». А щодня реєструється ще 50-100 нових користувачів. Сьогодні у розділі «Мій дім» для споживачів відображена повна інформація про нарахування за спожиту електроенергію, в розрізі тарифних блоків та зон, пільги, субсидії, стан розрахунків», – зазначає директор підприємства з електропостачання Костянтин Ющак.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

За його словами, у розділі «Мій дім» можна подавати покази приладу обліку електроенергії, а також перейти на системи онлайн-банкінгу та сплатити рахунки за спожиту електричну енергію через інтернет. Реєстрація займе кілька хвилин. Для цього потрібно вказати десятитизначний код та особовий рахунок, які зазначені у квитанції про оплату.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!