Політична реклама

Львів'ян закликають посадити дерево в пам'ять про Небесну сотню

1776 0
У Львові ініціюють проведення акції "Посадіть дерево на вшанування Небесної сотні".

Ініціатор акції, Катерина Гороховська звернулась до мешканців Львова з проханням посадити дерево "біля свого будинку, біля школи, у власному саду, біля батьківської хати - будь-де". 

"Доглядаючи дерево, доглядаймо і свою пам'ять про Героїв; не дамо їй застигнути й забронзовіти. А ще - допоможемо пам'ятати іншим: друзям, родичам, сусідам. Може, й не тільки пам'ятати, а й знати - бо чи всі знають правду про криваві події в Києві цієї зими", - зазначила Катерина Гороховська.
 
Активісти також пропонують прикрашати дерева синьо-жовтими стрічками. Наголошують, що під деревом можна буде запалити свічку, приснести живі квіти. "Таку потребу ми відчуватимемо постійно, і вона має поширюватися за межі цвинтарів і меморіалів", - зазначають аквісти. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!