Львів'ян закликають задонатити на ЗСУ в обмін на картини

1070 0
Долучитися можна 7-19 лютого у львівській галереї Veles.
Фото:  «Посеред бурі»

Фото: «Посеред бурі»

У Львові відбудеться благодійний збір коштів «Посеред бурі» для бійців Львівської ТрО. Мистецьку подію для збору коштів організовує Українська Асоціація Галеристів, спільно з благодійним фондом «Повернись Живим». Долучитися можна 7-19 лютого у львівській галереї Veles, що на вулиці Фредра, 4а.

Джерело: «Посеред бурі»

«Дві львівські бригади ТрО утримують росіян на рубежах донецьких степів, а Львів – від приходу «руского міра» сюди. Це чоловіки та жінки, які «просто роблять свою роботу» поруч ЗСУ і зараз потребують нашої з вами допомоги», – зазначили організатори.

Щоб долучитися до благодійної ініціативи, потрібно переглянути каталог за посиланням, і зробити свій внесок зателефонувавши нам. Вказані суми донатів за твори мистецтва є фіксованими і бронюються тільки за повної передплати безпосередньо на рахунок Фонду. Сума благодійного внеску не обмежена вказаною у каталогу та може бути більшою. Асоціація галеристів при потребі надає сертифікат автентичності твору мистецтва. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!