Львів'ян запрошують до Палацу Хоткевича у День захисту дітей. Програма святкування

1057 0
Запрошують батьків з дітьми від 5 років.
Фото: Vitolda Klein for unsplash

Фото: Vitolda Klein for unsplash

У Львові у Палаці Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1, відбудеться святкування Дня захисту дітей. Він пройде 1 червня з 16:00 до 20:00. Запрошують батьків з дітьми від 5 років. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Програма заходу:

  • 16:00 – 18:00 – творче заняття із малювання повітряних куль кавою від Студії образотворчого мистецтва. На занятті будуть малювати повітряні кулі кавовим розчином на папері, щоб кожен зміг створити свій оригінальний малюнок.

  • 18:00 – 20:00 – концерт від колективів Палацу Хоткевича: ЗДВА «Намисто», ЗАТ «Квіти України», НАТ «Мрія», ЗТС «Під мостом», НТС «Під мостом».

Вхід на подію вільний, але потрібно заповнити попередньо зареєструватися.

Нагадаємо, що музей народної архітектури та побуту ім. К. Шептицького запрошує школярів віком від 6 до 10 років на літні канікули. Щодня з 5 до 9 червня діти проводитимуть час на свіжому повітрі без ґаджетів, слухатимуть максимум цікавих історій, знайомитимуться з українськими традиціями і музеєм. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!