Львів’ян запрошують дивитися фінал Євробачення у центрі міста. Програма

2263 0
На площі перед Театром опери та балету імені Соломії Крушельницької до 13-го травня працюватиме фан-зона Євробачення-2017, яке цьогоріч відбувається в Києві.
зображення ілюстративне: ukranews.com

зображення ілюстративне: ukranews.com

Для перегляду організатори встановили спеціальну екранну конструкцію.. Окрім прямої трансляції з епіцентру подій Євробачення у Києві та інтерактивів від партнерів на сцені фан-містечка Євробачення у Львові щовечора виступатимуть відомі гурти та кавер-бенди

Читайте також: Куди піти на вихідні. Твоє місто рекомендує

Фан-зона Євробачення інтегрована в територію Великоднього ярмарка, який триває на центральній алеї міста. Вхід на територію – безкоштовний, однак будуть підсилені патрулі та приватна охорона, яка працює на ярмарку. Також працюватимуть додаткові пости на вхідних групах, які задля безпеки всіх гостей перевірятимуть відвідувачів на наявність заборонених речей.

У день фіналу пісенного конкурсу, який відбудеться сьогодні, 13-го травня, фан-зона буде відкритою до 01:30.

Програма

•        13:00-22:00 Робота фотосекторів ТМ Львівське та Jacobs

•        15:00-18:00 Інтерактив із Юрієм  Рихликом

•        18:00-20:30 Активності від Jacobs

•        20:30-21:20 ФІРА

•        21:20-22:00 PANCHYSHYN

•        22:00-01:30 Пісенний конкурс Євробачення 2017. Фінал. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!