Львів’ян запрошують на автопробіг – допомогти дітям

2451 0
В суботу, 25 жовтня, Товариство допомоги «Свербивус» запрошує відсвяткувати всеукраїнський День автомобіліста благодійним автопробігом. Усі зібрані кошти підуть на допомогу дітям з дитячого будинку «Добре Серце», що в селі Новий Милятин Буського району на Львівщині.
Фото: mercedes-benz-blog.blogspot

Фото: mercedes-benz-blog.blogspot

Старт автопробігу о 10:00 у Львові з вулиці Пасічної, 153.

Умови автопробігу:

-          протяжність маршруту 100 км;

-          організатор фіксує час на старті і фініші, а також присутність учасника на кожному етапі.;

-          членський внесок від 50 грн;

-          переможець визначається по наближеному до середнього часу проходження маршруту усіма учасниками.

Усі зібрані кошти підуть на допомогу дітям з дитячого будинку «Добре Серце», також кожна дитина пройде урок практичного водіння на навчальному авто.

«Ми обрали саме цей інтернат, адже вже мали нагоду поспілкуватись з дітками, що проживають там та побачити умови в яких вони проживають. Директор дитячого будинку, розповів, що саме їй потрібно. Тому за виручені кошти ми придбаємо будівельні матеріали. Автопробіг – це можливість не лише цікаво провести День автомобіліста, але й зробити реально корисну справу», – кажуть організатори.

На переможців чекають подарунки: комплект зимової гуми, акумуляторні батареї та відпочинок в пансіонаті в Славському на 2 особи, поліс цивільного страхування автомобіля, разовий талон на безкоштовний шиномонтаж та багато інших подарунків для кожного учасника.

Реєстрація:

-          за телефонами: 050 43 03 777, 093 377 75 99, 096 430 37 07, 0800 50 20 21;

-          за посиланням http://bit.ly/1Dl5M1S;

-          в мережі магазинів ШипШина у м. Львові (вул. Городоцька 357, вул. Пасічна 153, вул.Б.Хмельницького 217, вул.Городоцька 190);

-          безпосередньо на старті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!