Львів’ян запрошують на безкоштовні курси в ІТ-галузі

16913 0
Львів’ян запрошують на спеціалізовану програму навчання для студентів технічних спеціальностей та охочих спробувати себе в ІТ. Після завершення курсів, найкращі слухачі зможуть стати частиною команди ІТ-компаніі ELEKS.

Компанія оголошує набір Software Engineering Camp – спеціалізовану програму навчання Навчатимуть на курсі одразу кільком мовам програмування та провідним технологіям програмування:Java, Swift, C++, C#, front end (JavaScript, CSS, Angular.JS, HTML5), SQL та інші різновиди баз даних.

Як розповіли Tvoemisto.tv в компанії ELEKS, навчання є безкоштовним. Загалом набиратимуть 75 людей у трьох містах України – Львові, Івано-Франківську та Тернополі. Найкращим слухачам, після проходження інтенсивного навчання, запропонують роботу.  

Початок занять з 14 березня. Їх  будуть проводити 4 рази на тиждень. Загальна тривалість курсу становить 4 місяці. Реєстрація на курс розпочалась з 18 лютого.

Читайте також: 8 онлайн-платформ для навчання ІТ

Аби стати учасником, потрібно зареєструватися та пройти тест на визначення рівня знань англійської мови на сайті компанії. Наступним етапом стануть технічний тест та співбесіда із представниками ELEKS..

Довідка. ELEKS – міжнародна компанія, яка надає послуги з розробки програмних продуктів для лідерів ринку та інноваторів. З 1991 року допомагає бізнесам впроваджувати інновації та створювати успішні комплексні програмні продукти, застосовуючи такі технології як Data Analytics, Internet of Things, мобільні технології та носимі пристрої (Wearables). До складу компанії входять головний офіс у Львові, мережа центрів розробки в Україні (Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль), де працюють близько 900 висококваліфікованих спеціалістів, а також представництва в США та Великобританії.

Нагадаємо, дві львівські ІТ-компанії увійшли до сотні найкращих аутсорсингових фірм світу. До списку потрапили SoftServe (більше 3000 співробітників) та Eleks (більше 800 співробітників)

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!