Львів’ян запрошують на благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина»

2074 0
У віторок, 5 квітня, у Львівській філармонії відбудеться великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина». У масштабному доброчинному вечорі візьмуть участь вокальна формація «Піккардійська Терція», співаки Павло Табаков, Віктор Винник, Назар Савко, Андріана, Ірина Доля та Олена Корнєєва, а також – балет Ірини Мазур «Життя» і дитяча студія, що діє при балеті, «Смайлики». Ведучі концерту – Дмитро Корнелюк та Галина Завійська. Початок - о 19:00.
фото: GMGpromo

фото: GMGpromo

11-річний Дмитрик Николишин  із Львівщини уже кілька років бореться із раком. Від кінця 2014-го лікарняна палата вже стала для хлопчика рідним домом. Дмитрик звик по-дорослому ставитися до своєї хвороби, він добре розбирається в ліках та аналізах, а ще - в емоціях медиків. Після хіміотерапії були шанси, що дитина одужає. Хлопчика навіть відпустили додому, але невдовзі стався ранній рецидив онкологічної недуги, проти якого українські медики безсилі,  – інформують організатори концерту.

«Найприкріше те, що хвороба повернулася не тільки з ураженням лімфатичних вузлів, а й з ураженням кісткового мозку. У таких випадках хворі потребують трансплантації кісткового мозку, але оскільки він уражений і родинного донора немає, то лікування Дмитрик повинен проходити тільки у закордонній клініці», – пояснила лікар-гематолог Ольга Трояновська.

За лікування Дмитрика взялася клініка у Римі, де він зараз і перебуває. Загалом на порятунок хлопчика потрібно 158 тисяч євро. Такої суми у батьків немає.

 Станом на 27 березня 2016 р. на рахунок батьків Дмитрика небайдужі люди перерахували уже близько 42 000 євро. Відтак ще залишилося зібрати 116 000 євро. Останні новини про здоров’я Дмитрика Николишина і про стан рахунку батьків хлопчика можна знайти за посиланням.

На великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина» за участю іменитих виконавців квитки коштують від 150 до 600 грн. Причому організатори пропонують небайдужим людям купувати квитки або для себе, або ж для дітей із сиротинців. Детальніше про концерт читайте тут.

Квитки на концерт «За життя Дмитрика Николишина» 5 квітня у Львівській філармонії – за тел.: 097 462 92 46 (Юрій Федечко, благодійне товариство «Відкриваємо серця»).

Додаткова інформація за тел. 067 960 31 01 або по e-mail: [email protected]

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!