Львів’ян запрошують на благодійний велопробіг

2738 0
Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному велопробігу. За зібрані кошти придбають інфузомати, які дозволять рятувати життя дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Львова. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

Аби взяти участь у велопробігу, необхідно придбати реєстрацію на сайті https://gastroli.ua/en/. Вартість – 100 грн. Усі кошти будуть передані у благодійний фонд «Запорука» для купівлі інфузоматів (спеціального обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам.). Загальна сума, яку необхідно зібрати, – 101 тис грн.

Велопробіг пройде за наступним маршрутом: проспект Свободи – проспект Чорновола – вул. Липинського – вул. Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівська – вул. Варшавська – просп. Чорновола - просп. Свободи – пл. Галицька – вул. Князя Романа – вул. Івана Франка – вул. Зелена – вул. Шота Руставеллі – вул. Зарицьких – Парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Загалом його тривалість складе до двох годин

Реєстрація стартує 29 травня о 11:00 год біля Оперного театру. На старті кожен отримає номер учасника.

Ініціатором велопробігу став український музикант Арсен Мірзоян. Надихнула його на цю ідею львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла лот – прогулянку на велосипедах з артистом.  Під час обговорення реалізації лоту, музикант та львів’янка вирішили розширити коло спілкування та заради доброї справи запросити у веломандрівку всіх охочих.

Довідка. Інфузомати – це спеціальне обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам. Вони є вкрай необхідними при лікуванні онкологічних захворювань, адже будь-які передозування чи недостатня доза ліків, які вводяться, можуть вплинути на стан дитини.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!